Beuningse Kampioenschappen 2014

Zondag 23 november a.s. in sporthal “Tinnegieter”

Beuningse

36 tafels, indeling op sterkte, voor jong en oud
inschrijfgeld Junioren € 7,-  Senioren € 10,-

Organisatie: TCB
Informatie: Hans Crans, telefoon : 024-6773145

Sluitingsdatum van inschrijving: Zondag 9 november

 

Geacht bestuur en leden,

Dit jaar organiseert TCB voor de 35e maal de Beuningse Tafeltennis Kampioenschappen. Aan dit toernooi mogen deelnemen verenigingen uit de Maas- en Waalse Tafeltennisbond, de Nijmeegse Bedrijfs Tafeltennis Federatie, regioverenigingen uit de Nederlandse Tafeltennisbond, oud deelnemers, oud-leden van TCB en inwoners van de gemeente Beuningen. Het toernooi is aangemeld bij de NTTB.

De kampioenschappen worden gespeeld in sporthal de Tinnegieter en wel op zondag 23 november.

Er zal op maximaal 36 tafels gespeeld worden. Naast gezelligheid is eveneens het doel van het toernooi om iedere deelnemer nagenoeg de gehele dag wedstrijden te laten spelen. Indien het aantal deelnemers en het toernooischema dit toelaten, worden ook verliezerspoules verspeeld.

Het toernooi begint ’s-morgens om 9.00 uur en zal tot ongeveer 18.00 uur duren. Aan dit toernooi kunnen zowel junioren meisjes en jongens tot en met 17/18 jaar, als senioren dames en heren vanaf 17 jaar deelnemen.

De klasse-indeling gaat er als volgt uitzien:

klasse_indeling

De deelnemers worden op speelsterkte ingedeeld op grond van competitie- en/of toernooiresultaten en overige informatie. De toernooicommissie behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende deelname in een klasse, klassen samen te voegen.

Het inschrijfgeld bedraagt voor de senioren €10,00  en voor de junioren €7,00

De sluitingsdatum van inschrijving is zondag 9 november of eerder indien het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Iedere deelnemer of vereniging krijgt bericht over het aanvangstijdstip, maar zoals ieder jaar weer dient iedere deelnemer om 8.45 uur aanwezig te zijn.

Inschrijven door een bericht c.q. het verzamelformulier te emailen naar:  beuningse@glazenkamp.net

Vermeld je achter- en voornaam / vereniging / e-mailadres / bondsnummer / geboorte datum / m/v / competitieklasse / deelname klasse.

Met vriendelijke sportgroet,

Namens de toernooicommissie,

Hans Crans

Meer informatie

Download

Previous Article
Next Article