Clubkampioenschappen 2014

Beste leden

Op zondag 14 december worden de clubkampioenschappen van 2014 georganiseerd. Alle junior- en seniorleden van onze vereniging kunnen deelnemen. Niet alleen kunnen, eigenlijk zou iedereen aan zo’n kampioenschap moeten meedoen. Het is een mooie gelegenheid om te laten zien hoe goed je bent, tot welk niveau van de vereniging je behoort en je leert elkaar eens op een andere manier kennen. Deze kampioenschappen worden gehouden in dorpshuis De Lèghe Polder. De zaal gaat om 9.00 uur open en we beginnen om 9.15 uur met de wedstrijden. Het duurt tot ongeveer 18.00 uur.

 

Zowel bij de junioren als senioren worden de speelsters en spelers tijdens het verloop van het toernooi op speelsterkte ingedeeld. Dus ben je pas lid en heb je nog maar weinig speelervaring, dat maakt niets uit. Je komt op enig moment in een groep terecht waar de tegenstanders ongeveer hetzelfde spelniveau hebben. Naast het enkelspel wordt ook een dubbeltoernooi gehouden. Hierbij dubbelt een junior samen met een senior.

Wanneer je aan deze clubkampioenschappen wilt mee doen en dat wil je natuurlijk, dan graag voor 3 december aanmelden bij Wim Lelivelt, Koen Reijnders of Hans Crans. Dat kan door onderstaande strook ingevuld in te leveren bij Koen, Wim of Hans.

De beste manier om je aan te melden is echter te e-mailen naar Hans: hjw.crans@gmail.com

Dus niet op de ontvangen email antwoorden maar naar hjw.crans@gmail.com

Het bestuur hoopt velen van jullie op deze clubkampioenschappen te mogen begroeten.

Namens het bestuur,
Hans Crans

tcb2-support-2

Previous Article
Next Article