FitTafeltennis Paasdubbeltoernooi

image-5866658
Het paasdubbeltoernooi van de Beuningse FitTafeltennissers is gewonnen door Joke Bol en Huub Keuvelaar.
De woensdag voor de Pasen was er een speciale middag voor de leden van FitTafeltennis. Niet alleen dit keer tafeltennis maar ook een aantal denk- en bewegingsspellen. Trainer Hennie Janssen van Tafeltennis Club Beuningen had een heel spellen circuit opgesteld waar de dames en heren 55 plussers fanatiek gebruik van maakten. Na de koffiepauze bonden de deelnemers de strijd met elkaar aan in een dubbeltoernooi. Hierbij werd een wat betere speler of speelster gekoppeld aan een wat minder geoefende. FitTafeltennis bestaat nu ruim een jaar in Beuningen en men ziet bij de meeste spelers en speelster een flinke vooruitgang in het spelniveau. De onderlinge wedstrijden worden daardoor steeds spannender, zo ook bij dit dubbeltoernooi.
De finale in de verliezersronde werd gewonnen door Paula van den Tillaart en Sjaak van Bergen. Zij wonnen van Guus Rehbach en Peter van den Bosch.
In de winnaarsronde won het duo Joke Bol en Huub Keuvelaar van Theo van der Wouw en Wil Kroon. Wil was na een ernstig ongeluk gelukkig weer van de partij en wilde deze speciale middag niet missen.
Wilt u ook eens kennismaken met FitTafeltennis kom dan op de woensdagmiddag eens een kijkje nemen in het Sociaal Cultureel Centrum De Leghe Polder aan de Schoolstraat te Beuningen. Van 13.30 tot 15.00 uur wordt er door de dames en heren 55+ op 10 tafels gespeeld.
Previous Article
Next Article