Geweldige opkomst inloopmiddag 6 t/m 9 jarigen

Woensdagmiddag 24 februari ging de eerst inloop voor 6-9 jarigen van start. Op de woensdagmiddagen van 15.00 – 16.00 uur kunnen jongens en meisjes in de leeftijd van 6-9 jaar in dorpshuis De Leghe Polder met de tafeltennissport kennismaken. De trainers onder de bezielende leiding van Hennie Janssen waren zeer verrast met de eerste opkomst. Maar liefst 13 meisjes en jongens kwamen onder begeleiding van hun moeder de sportzaal binnenlopen. Na een kennismaking gingen de kinderen samen met Hennie aan de slag.

IMG_3011

Eerst een balspel om elkaars namen te leren en daarna echt aan de tafel. Drie trainers hielpen mee om de balletjes op de juiste manier aan te spelen, zodat de nieuwelingen konden proberen de bal terug te slaan. Na enig oefenen lukte dat al aardig. Volgende week gaan de oefeningen iets dieper in op het tafeltennissport, maar uiteraard wel spelender wijs. Op deze manier blijft het voor de kinderen boeiend om deze sport onder de knie te krijgen.

Wil je ook met de tafeltennissport kennismaken? Dan ben je de komende woensdagen van harte welkom. Om 15.00 uur in De Leghe Polder.

Hopelijk tot dan!

Previous Article
Next Article