Geweldige opkomst kinderen bij tafeltennis

image1
Tafeltennis Club Beuningen verzorgde afgelopen maanden een groot aantal tafeltennisclinic’s tijdens de gymnastieklessen van de basisscholen in Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen.
Bijna twintig kinderen verschenen op de eerste proeftraining bij Tafeltennis Club Beuningen. Zij deden dit omdat de meisjes en jongens zich hadden opgegeven via Sjors Sportief. Een extra stimulans was ook de bijzondere gymnastiekles die de kinderen in januari en februari hadden gekregen van tafeltennistrainer Hennie Janssen van de Beuningse tafeltennisvereniging. Hennie verzorgt namelijk ieder jaar tafeltennisclinic’s bij de basisscholen binnen de gemeente Beuningen. Ook andere sportverenigingen doen dit en op deze wijze maken de kinderen kennis met diverse binnensporten.
De komende weken zijn meisjes en jongens nog van harte welkom op een van de proeftrainingen van TCB. De trainingen zijn op dinsdag van 18.00 tot 19.15 uur in sporthal De Tinnegieter aan de Leigraaf. Tafeltennisbatjes zijn aanwezig en de kinderen hoeven alleen sportkleding en binnensportschoenen mee te brengen. Meer informatie over tafeltennis in Beuningenis is te vinden op de website www.tcb-beuningen.nl
Previous Article
Next Article