Junioren 1 zet stijgende lijn voort

Na vorige week 3-7 gewonnen te hebben bij Unicum 1, was nu ook TCB 1 met gelijke cijfers te sterk voor Red Stars 3. Kasper en Thijs wonnen beiden hun enkelwedstrijden. Clyde kwam net te kort, maar wist samen met Thijs wel de dubbel te winnen.

TCB 2 nam het thuis op tegen Herpen 1. Ze speelden goede wedstrijden, maar kwamen net dat beetje ervaring te kort om aan het langste eind te trekken.

TCB 3 wist vorige week al hun eerste overwinning te pakken waar de eerste dame in het team, Isabelle, er drie wist te winnen. Nu was het de eer aan de tweede dame in het team, Veronique, om er drie te winnen. Revanche was aan het eind van de wedstrijd nipt de betere door met 4-6 te winnen van TCB 3.

De spelers van TCB 4 wisten de goede prestatie van vorige week ook deze week weer neer te zetten. Ditmaal was ONI 2 de prooi van het sterk spelende kwartet Jia Hao, Jesper, Levi en Dion. Ze wisten een ruime 7-3 overwinning neer te zetten.

Uitslagen
TCB 1 – Red Stars 3  –  7-3
TCB 2 – Herpen 1  –  0-10
TCB 3 – Revanche 1 –  4-6
TCB 4 – ONI 2  – 7-3

Axel-Schook-revanche-thuis-3-klein Clyde-Tran-red-stars-thuis-3-klein Jesper-van-Zanten-Levi-Eichelsheim-oni-thuis-1-klein Lotte-van-der-heide-Emma-van-merwijk-herpen-thuis-2-klein

Previous Article
Next Article