Ronde verder in de Wiltschut voor Ron, Stefan, Henri en Hans

Helaas neemt TCB maar met 1 team deel in de Wiltschutbekercompetitie. Jammer want doe je mee dan speel je minimaal 3 extra wedstrijd. Toch altijd leuk om andere spelers te ontmoeten. Ook geweldig om eens tegen spelers van een hoger niveau te spelen. En uiteraard dan ook nog winnen.
Zo is de ervaring van Ron Mens, Stefan Willems, Henri Willems en Hans Crans in de wedstrijden van de voorronde. Met maar liefst 3 overwinningen zijn zij doorgedrongen naar de vervolgronde. In de eerste wedstrijd werd Revanche met 5-4 verslagen. In de tweede wedstrijd werd de strijd aangebonden met koploper Herpen die er op waren gebrand de koppositie niet uit handen te geven. Een echte domper voor hen, want het Beuningse team won met 6-3 en stond nu met 11 punten op de eerste plaats. Afgelopen donderdag ging het team bij Smash in Gennep op bezoek en behaalde daar een alles zeggende overwinning van 8-1.
Over twee weken gaat het toernooi voor TCB weer verder. Dan betreft het steeds 1 wedstrijd. De winnaar gaat dan door. En hopelijk is dat steeds TCB. Ruim dertig jaar geleden heeft TCB tweemaal deze beker weten te winnen. Dus wie weet….?
In de vervolgronde moet het worden opgenomen tegen Slagvaardig 2 uit Rheden. De wedstrijd wordt op neutraal terrein gespeeld en wel op vrijdag 6 juni  bij Litac in Lichtenvoorde. Niet naast de deur. Maar uiteraard zijn supporters van harte welkom!
Previous Article
Next Article