Tafeltennis op dinsdag en vrijdag tot zomervakantie

Dinsdag

In verband met de interne verbouwing van sporthal De Tinnegieter kunnen we vanaf 3 juni hier niet meer terecht. De verbouwing start namelijk begin juni zodat het werk voor het nieuwe schooljaar en sportseizoen klaar is. Voor het tafeltennis wijken we in de maand juni uit naar dorpshuis De Leghe Polder aan de Schoolstraat.

We houden dezelfde tijden aan:
Junioren van 18.00 – 20.15 uur
Senioren van 20.15 – 22.00 uur

Het betreffen de volgende speeldata:
Dinsdag 3 juni
Dinsdag 10 juni
Dinsdag 17 juni
Dinsdag 24 juni
Dinsdag 1 juli

Vrijdag junioren

Omdat er een grote toeloop is van jeugdspelers heeft het bestuur besloten om voor de junioren in mei door te gaan met de training in het dorpshuis de Leghe Polder. Deze toeloop is uiteraard geweldig voor TCB en ontstaan door de inzet van Hennie Janssen tijdens de gymles aan de basisscholen de afgelopen periode. Hennie en helpers hartstikke bedankt!

Dit betekent dat op de volgende vrijdagavonden van 17.30 – 20.00 uur door de junioren nog in het dorpshuis De Leghe Polder wordt getraind:

vrijdag 9 mei
vrijdag 16 mei
vrijdag 23 mei
vrijdag 30 mei niet omdat het dorpshuis dan is gesloten ivm hemelvaartsweekend

Vrijdag senioren

Voor hen die nog eens een balletje op de vrijdagavond willen slaan kunnen eventueel terecht bij tafeltennisvereniging DVS in de Gildekamp 60e straat in Lindenholt/Nijmegen. Hier wordt nog door DVS tot aan de zomervakantie gespeeld. Maak met elkaar een afspraak indien je hier een vrijdagavond wilt gaan spelen.

Training in De Leghe Polder Training in De Tinnegieter

Previous Article
Next Article