Tafeltennis voor ouderen

Steeds meer ouderen (senioren) maken deel uit van onze samenleving en steeds meer gemeenten, organisaties en verenigingen hebben het besef dat deze groep vitaal moet blijven, waardoor deze groep actief kan blijven deelnemen aan onze samenleving.

Ook Tafeltennis Club Beuningen deelt deze mening en wil daarom ouderen de kans geven om actief deel te nemen aan de tafeltennissport.

Men denkt vaak dat je goed moet kunnen tafeltennissen om je bij de club te kunnen aansluiten. Het tegendeel is waar, want ook als je gewoon eens een balletje wilt slaan ben je van harte welkom op onze vereniging.

We hebben heel wat te bieden voor onze leden, zoals:

  • Gezondheid: Tafeltennis bevordert de gezondheid/fitheid.
  • Ontspanning: Tafeltennissen betekent lekker ontspannen bezig zijn.
  • Afwisseling: Verandering van het dagelijks levenspatroon.
  • Gezelligheid: Ontmoetingen in de informele sfeer.
  • Sociaal contact: Ontmoeting met leeftijdgenoten.
  • Uitdaging: Leren tafeltennissen en recreatief presteren.

Tafeltennis is bij uitstek een sport voor iedereen, jong of oud, man of vrouw. Iedereen die er zin in heeft kan er aan meedoen.
Bent u dus al enige tijd op zoek naar een sport waar je als recreatief beoefenaar geen ijzersterke conditie voor hoeft te hebben, maar wel een flinke dosis gezelligheid, kom dan eens langs en beleef het zelf.

Dit met ingang van 26 november aanstaande op de woensdagmiddagen van 13.30 – 15.00 uur in de sportzaal van Sociaal Cultureel Centrum De Leghe Polder aan de Schoolstraat in Beuningen.
Tussen het sporten door is er voldoende gelegenheid voor een kopje koffie of thee.

Alle middagen staan onder leiding van een aantal 65-plussers die al lange tijd lid zijn van onze vereniging. Zij staan deze middagen geheel tot uw beschikking en zullen u met plezier kennis laten maken met de tafeltennissport. Daarnaast krijgt u eenmaal per maand advies en begeleiding van een tafeltennistrainer.
U mag het eerst een maandje komen ‘proberen’, waarna u lid kunt worden voor €8,00 per maand.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Hans Crans tel. 024-6773145 of bestuur@tcb-beuningen.nl

Wij zien u graag tegemoet op onze vereniging Tafeltennis Club Beuningen.

tafeltennis ouderen

Previous Article
Next Article