Tafeltennis voor ouderen

Tafeltennis Club Beuningen onderzoekt of er bij ouderen in de gemeente Beuningen belangstelling bestaat op een middag te komen tafeltennissen. Bij voldoende belangstelling gaat deze middag dan vanaf november in Sociaal Cultureel Centrum De Leghe Polder plaatsvinden.

Tafeltennis is bij uitstek ook een sport voor ouderen en een leuke manier om sociale contacten op te doen en tegelijkertijd je conditie op peil te houden. Je bepaalt zelf hoe actief je achter de tafel staat. Je kunt als een jonge god naar voren en achteren springen, vanuit stand rustig een balletje overslaan en alles wat daar tussen in zit. Tafeltennis is bovendien een heel toegankelijke sport. Je hebt er geen spierballen of ijzersterke conditie voor nodig. Qua materiaal is alleen een batje noodzakelijk. En mocht je in het begin nog geen eigen batje hebben, dan kun je die bij TCB gewoon (gratis) lenen. Naast het sportieve aspect is er ook nog het sociale aspect van tafeltennis. Je staat niet zo ver weg van elkaar zoals bij tennis, dus tussen de punten door is er altijd de gelegenheid om even een grapje te maken of te praten.
Het is nu nog niet precies bekend op welke middag TCB deze middagen gaat houden. Maar waarschijnlijk wordt het de woensdagmiddag.

Indien u interesse heeft om te komen tafeltennissen of om het eens te proberen dan kunt u hiervoor contact met TCB opnemen.
Dit kan telefonisch met Hans Crans tel. 024-6773145 of via een emailbericht aan bestuur@tcb-beuningen.nl

Previous Article
Next Article