TCB 4 neemt koppositie van ONI over

De vijfde klasse B is een uiterst spannende competitie aan het worden. Kun je de ene week nog degraderen, de week erop sta je in eens bovenaan. Goed gemotiveerd vertrokken Jan van Elst, Henk Postumus en Hans Crans richting Velp om het daar op te nemen tegen SC Velp. Beide teams stonden op een gedeelde derde plaats met maar een achterstand van 2 punten op koploper ONI. Het beloofde dus een zeer spannende wedstrijd te worden. Zeker ook omdat Hans tegen zijn broer mocht spelen.
TCB kwam goed uit de startblokken door een overwinning van Hans op Domunique Crocket en van Henk op Herman Steunenberg. In de wedstrijd van Jan tegen Rob Crans had Jan helaas het geluk niet aan zijn kant. Alle geluksballen kwamen in het voordeel van Rob uit. Dit was ook meteen de enige winstpartij van SC Velp, want de Beuningenaren lieten zich de kop niet gek maken. Spanning was er uiteraard nog wel in de wedstrijd tussen Rob en Hans. Natuurlijk moest hier een vijfde game de beslissing gaan brengen. Met 11-3 wist Hans de meerdere over broer Rob te blijven.
Met 9 punten in de pocket togen Jan, Henk en Hans weer richting Beuningen na eerst nog een pitstop in het centrum van Nijmegen te maken.

Met deze overwinning staat TCB 4 nu op de eerste plaats en het team gaat nu ook echt voor het kampioenschap en bierpakket strijden.

Aanstaande vrijdag speelt het team thuis tegen Treffers uit Arnhem.

Rob en Hans Crans

Previous Article
Next Article