TCB 1 blijft ongelukkig in de 5e game

Vrijdag speelde TCB 1 tegen Shot 2 in Wageningen. Vijf punten pakken tegen de nummer 2 was het doel. Het begin zag er veel belovend uit. Danny Weijers en Ron Mens wonnen hun eerste partij, Waar Joost Kooi niet lekker in zijn ritme zat. De dubbel viel in de vijfde game de verkeerde kant op na een paar net- en randballen van de tegenpartij en een aantal domme fouten van Beuningse kant.
Danny maakte het spannend maar wist op de belangrijke punten niet te overtuigen. Joost maakte het in zijn tweede partij onnodig spannend maar wist deze, na tactisch spel in de vijfde game, te winnen. 3-3, op koers naar de vijf punten. Ron verloor na een degelijke wedstrijd en Joost verloor vrij kansloos.
Een 5-3 achterstand met nog twee partijen te spelen. Te bedenken dat TCB heel het seizoen niet gelukkig is in de wedstrijden op de bepalende momenten. Ook deze wedstrijd was dat weer het geval. Danny pakte een 2-0 voorsprong, maar zag deze uit zijn handen glippen, waar Ron in de laatste wedstrijd een 2-1 voorsprong niet vast kon houden.

Komende vrijdag speelt TCB 1 hun laatste thuiswedstrijd om 20.00 in de Leghe Polder in Beuningen tegen Akris 1.

Uitslagen
Shot 1  –  TCB 1        7 – 3
Hutaf 1  –  Akris 1       3 – 7

Stand 2e klasse – Poule B
Essentia 1             8 – 57
Shot (W) 2             8 – 47
DTS 1                    8 – 38
TCB 1                    8 – 38
Akris 1                   8 – 35
Hutaf 3                   8 – 25

Danny Weijers Joost Kooi Ron Mens

 

Previous Article
Next Article