Training

Jeugd

De jeugd bij TCB trainen op de dinsdagavond in de sporthal De Tinnegieter van 18:30 tot 19:30. Op de vrijdag traint de jeugd in het dorpshuis De Leghe Polder van 18:30 tot 19:30. De jeugdtrainingen staan onder begeleiding van Joost Kooi. Wil je graag kennismaken met tafeltennis? Wacht dan niet langer en kom een keer meespelen op een van de twee trainingsavonden!


Senioren

De senioren bij TCB trainen op de dinsdagavond in de sporthal De Tinnegieter van 19:30 tot 22:00. Wanneer er op de vrijdagavonden geen competitiewedstrijden zijn is er in het dorpshuis de Leghe Polder de mogelijke te trainen van 19:30 tot 22:00. Wil je graag kennismaken met tafeltennis? Wacht dan niet langer en kom een keer meespelen op de dinsdagavond!


Fittafeltennis

Er komen vaak 60 plussers kijken en die geven aan niet te kunnen tafeltennissen. Daar is Fittafeltennis juist voor bedoelt, die personen kunnen wij wat leren. In het begin spelen de begeleiders tegen deze nieuwkomers en leren hen de basisregels, zoals hoe het batje vast te houden, stand van de voeten, de bal in het spel brengen/serveren. Daarna maakt je kennis met de overige leden en na een paar weken speel je al aardig mee. Uiteraard zoeken we gelijkwaardige tegenstanders voor je op. Wanneer je na een tijd al een behoorlijk balletje meeslaat en voor iedereen is dit uiteraard verschillend, speel je tegen betere spelers en speelsters / sparringpartners. Zij geven tips hoe je bepaalde slagen speelt.  Speeltijden van het Fittafeltennis is op de woensdag van 10:30 tot 12:00 en van 13:30 tot 15:00. Uiteraard in de Leghe Polder.